• Inici

  • ">

    Treballs

  • Imatges

  • Vídeos

  • Mèrits

  • Contacte

 

Benvinguts al projecte de recopilació de treballs www.enriquevinas.com. Des de el dia del traspàs del nostre pare ja teníem en ment la idea d'intentar recopilar els seus treballs i intentar d'una manera o altra que aquesta informació no quedés en l'oblit.
Per tal motiu, i desprès de uns quants mesos i molta feina de recopilació, us presentem aquest modest web on a part de penjar les publicacions oficials d'Enrique Viñas també hem volgut afegir un petit resum de fotos, vídeos i altre material del qual disposàvem per poder-li fer un petit homenatge tan a la seva persona com a la seva estimada Tortosa.

 

No voldríem deixar passar l'ocasió de donar les gràcies a tota la gent que ens ha recolzat en tot aquest llarg camí, començant per l'actual president del CD Tortosa, Ximo Rambla, la gent de la impremta Dassoy de Sant Carles de la Ràpita, Pere Panisello i Víctor Ferrando de l'EMD de Jesús, Raül Querol de la penya ciclista, molt especialment a Ramon Vericat de la impremta Querol, Ramon Miravalls i Julio Mora per la cessió del video "Tortosa imatges d'ahir i d'avui" i també molt especialment al Lluis Salamó pel suport fotogràfic al projecte, a aquest i tots els que el nostre pare va realitzar.

 

Recordar-vos que a banda de les opcions del menú superior, a la part de baix del web hi ha un link per si alguna persona està interessada en l'adquisició d'algun treball en format de paper

Bé, un cop feta aquesta petita introducció, aquí us deixem amb el material que disposem a dia d'avui referent als treballs sobre Tortosa d'Enrique Viñas, el nostre pare.

 

Afegim al nostre web el blog d'un amic de la familia i molt especialment un gran company del nostre pare. Disfruteu-lo ¡¡¡¡¡

http://historiamercadotortosa.blogspot.com/

 

     
 

Interessats en adquirir l'edició impresa, click aquíwww.000webhost.com